Командувач ВМС ЗСУ обговорив підтримку Британії з очільником Королівського флоту

Командувач ВМС ЗСУ обговорив підтримку Британії з очільником Королівського флоту

Укрінформ
Днями Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України віце-адмірал Олексій Неїжпапа поспілкувався по відеоконференцзв'язку з Першим Морським Лордом Королівства Великої Британії адміралом сером Беном Кі.

Про це в Телеграмі повідомляють Військово-морські Сили ЗСУ, передає Укрінформ.

"Командувачі обговорили низку питань, пов’язаних із безпековою ситуацією в Чорноморському басейні, можливу подальшу підтримку України у відсічі збройної агресії російської федерації", - йдеться у повідомленні.

Керівник національних ВМС подякував за потужну підтримку зі сторони Великої Британії та її значну допомогу Україні у протистоянні з країною агресором - рф.

У свою чергу Британська сторона запевнила, що підтримуватиме нашу країну стільки, скільки буде потрібно для повернення Україною своїх територій захоплених загарбником та встановлення миру на європейському континенті.

Читайте також: Артилеристи ВМС завдали ударів по скупченню живої сили й техніки ворога – «мінус» шість росіян

Як повідомлялося, особовий склад полку Королівських Повітряних сил ЗС Сполученого Королівства проводить тренування українських військових у Великій Британії. Про намір долучитися до програми підготовки українських військових у Великій Британії заявили Швеція, Фінляндія, Данія та Норвегія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-