Командувач Сухопутних військ ЗСУ закликає не вірити заявам ворога про «перемоги» на фронті

Командувач Сухопутних військ ЗСУ закликає не вірити заявам ворога про «перемоги» на фронті

Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський закликає критично ставитися до поспішних заяв про ситуацію на фронті, особливо у ворожих джерелах інформації.

Як передає Укрінформ, про це угруповання Об'єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

«На сході тривають жорстокі бої з російськими окупантами. Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський продовжує роботу на найскладніших ділянках оборони», - ідеться в повідомленні.

За його словами, «ворог у своїх засобах масової інформації хвалиться уявними перемогами та начебто блискавичним просуванням. російські ЗМІ вільно оперують назвами нібито «захоплених» населених пунктів. Це, м’яко кажучи, не відповідає дійсності, і реальними успіхами окупаційні війська похвалитися не можуть».

Як наголосив Сирський, «боротьба виснажлива і жорстока, вона вимагає від наших чоловіків та жінок максимального напруження, неймовірних фізичних та моральних зусиль. Але необхідно критично ставитися до поспішних заяв, особливо у ворожих джерелах інформації, та вірити у наших героїв».

Читайте також: Сирський перевірив, як підрозділи Сухопутних військ тренуються на американських БТРах

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, українські воїни на напрямку Сторожове – Новосілка зупинили ворожий наступ та відкинули росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-