рф на Луганщині потрібен результат псевдореферендуму восени, а не опалення взимку – Гайдай

рф на Луганщині потрібен результат псевдореферендуму восени, а не опалення взимку – Гайдай

Укрінформ
російські загарбники упевнені в результатах псевдореферендуму і ні слова не кажуть про зиму, тому що «голосування» заплановане на початок вересня.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«росіяни упевнені в результатах псевдореферендуму, який ще не відбувся, хоча ані слова не кажуть про зиму. А навіщо, якщо голосування вони організовують на початку осені? Потрібен результат, а не майбутнє людей. Систему опалення, котельні в окупованих містах ніхто не готує. Як у них там кажуть «Ваши ожидания – это ваши проблемы». Саме це вони і заявлять жителям Луганщини, але пізніше, коли ті почнуть мерзнути», – зазначив Гайдай.

Читайте також: Розмінування захоплених територій виявилося черговим російським фейком - Гайдай

Він додав, що свою турботу про населення загарбники демонструють безоплатним хлібом, гарячими обідами, які роздаватимуть сьогодні в Сєвєродонецьку, та можливістю прийняти душ раз на три місяці.

«Приїздять якісь високопосадовці, які колись вважали себе президентами рф, обіцяють відремонтувати школи. До речі, більшість з яких була відремонтована за останні три роки у рамках «Великого будівництва» та інших державних програм підтримки. Так хто в цих школах буде вчитися? У тому ж Сєвєродонецьку відбувся випускний – «атестати лнр» отримали п’ять осіб», - наголосив очільник Луганщини.

Читайте також: Суттєва перевага в зброї не забезпечує росіянам успіху в наступі на ДонеччинуГайдай

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують об’єкти інфраструктури. Зокрема, в Сєвєродонецьку зруйновано до 90% житлового фонду, а також повністю виведені з ладу системи водо-, газопостачання, енергозабезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-