На півдні ЗСУ знищили 23 загарбників, «Панцир», танк і гаубицю

На півдні ЗСУ знищили 23 загарбників, «Панцир», танк і гаубицю

Укрінформ
Протягом минулої доби на Південному напрямку українські захисники ліквідували 23 військових рф, а також знищили ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1», танк Т-72 та самохідну гаубицю «Мста-С»

Як передає Укрінформ, такі дані оприлюднило у Фейсбуку Оперативне командування «Південь».

«У нашій операційній зоні обстановка стабільно напружена. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Суттєвих змін у складі та положенні не відбулося. Ворожа армійська авіація випробовує наші позиції поодинокими та груповими гелікоптерними ударами. Успіхів не має, наших втрат не допущено», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, натомість штурмовою авіацією ЗСУ завдано удару по скупченню живої сили, озброєння та техніки російських окупаційних військ неподалік Снігурівки. Результати дорозвідуються.

Водночас за результатами роботи ракетно-артилерійських підрозділів підтверджено такі втрати ворога: 23 військових, зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1», танк Т-72, самохідна гаубиця «Мста-С»,  п'ять автомобілів, у тому числі броньованих.

Читайте також: ЗСУ тримають південь під вогневим контролем - ворогу буде складно просуватись суходолом

«У Чорному морі на чергуванні залишено два надводні носії крилатих ракет типу «Калібр» із спорядженням 16 ракетами та один ВДК. Вони, як і решта шість одиниць корабельно-катерного складу ворожого флоту тримаються на ракетно-безпечній відстані від підконтрольного нам узбережжя», - додали в ОК «Південь».

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого до 8 серпня знищили близько 42 340 російських загарбників.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-