На Київщині вже відновили понад 230 пошкоджених об’єктів інфраструктури - ОВА

На Київщині вже відновили понад 230 пошкоджених об’єктів інфраструктури - ОВА

Укрінформ
На Київщині вже завершено ремонтні роботи на 236 об’єктах соціальної інфраструктури, що зазнали пошкоджень унаслідок бойових дій.

Про у Телеграмі повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передає Укрінформ.

За словами посадовця, для ліквідації наслідків бойових дій на Київщині у квітні з резервного фонду держбюджету виділено 400 мільйонів гривень. Кошти призначені для відновлення об’єктів інфраструктури, що потребують поточного ремонту.

"На 236 об’єктах ремонтні роботи вже завершено. З них: 5 адміністративних будівель, 2 центри творчості дітей та юнацтва; 1 відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, Будинок культури в Димері, 8 закладів загальної середньої освіти, 4 заклади дошкільної освіти, 18 закладів охорони здоров'я, 58 багатоквартирних будинків та 139 приватних будинків", - повідомив Кулеба.

Читайте також: Кулеба поінформував главу МЗС Перу про розблокування українських портів

За його словами, ремонтні бригади зараз працюють на 273 об’єктах.

"Роботи з відновлення пошкоджених будівель унаслідок обстрілів російських окупантів триватимуть", - запевнив очільник ОВА.

Як повідомлялося, на Київщині завдяки благодійникам вже відновлено 189 об’єктів інфраструктури - сюди входять заклади охорони здоров’я, освіти та житловий фонд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-