ЗСУ звільнили від загарбників вже 1060 населених пунктів України - Зеленський

ЗСУ звільнили від загарбників вже 1060 населених пунктів України - Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що українські військові звільнили від загарбників вже 1060 населених пунктів України.

Про це він сказав під час свого вечірнього звернення, передає Укрінформ.

«Загалом уже звільнено 1060 населених пунктів, і абсолютна більшість із них потребує значних відновлювальних робіт, розмінування, будівництва соціальних об’єктів. І я дякую всім нашим партнерам, які долучилися до відповідних робіт. Зокрема, цього тижня делегація Естонії відвідала райони Житомирської області, якій допомагає з відновленням. Естонія першою в межах Fast Recovery plan обрала обʼєкти для фінансування», – сказав Зеленський.

Читайте також: В Україні вже деокуповані 1054 населені пункти

За його словами, влада України працює з дипломатами та компаніями й щодо всіх інших областей, які потребують підтримки і відновлювальних робіт.

Глава держави також заявив, що за цей тиждень Збройні сили України і розвідка «досягли потужних результатів» у знищенні логістики російської армії, тилових баз загарбників. 

Читайте також: ЗСУ звільнили село Дібрівне на Харківщині

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-