Зеленський нагородив 167 військових, 32 із них – посмертно

Зеленський нагородив 167 військових, 32 із них – посмертно

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 167 військовослужбовців, із них 32 – посмертно.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на указ №551/2022, оприлюднений на офіційному сайті глави Української держави.

Зазначається, що військових відзначено держнагородами за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Серед нагород, зокрема, орден Богдана Хмельницького I ступеня, орден Богдана Хмельницького II ступеня, орден Богдана Хмельницького III ступеня, орден “За мужність” І ступеня, орден “За мужність” II ступеня, орден “За мужність” III ступеня, орден Данила Галицького, медаль “За військову службу Україні”, медаль “За бездоганну службу” III ступеня, медаль “Захиснику Вітчизни”, медаль “За врятоване життя”.

Читайте також: Зеленський: Терористи беруть на себе відповідальність за скоєне - росія не має на це мужності

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-