У Чорному та Середземному морях ворог тримає 10 носіїв ракет «Калібр»

У Чорному та Середземному морях ворог тримає 10 носіїв ракет «Калібр»

Укрінформ
Командування російських загарбницьких військ тримає в Чорному та Середземному морях 10 ворожих носіїв крилатих ракет «Калібр», ще до двох - в Азовському морі, які готові до завдання ударів по Україні.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

«У ворога на бойовому чергуванні знаходяться: Чорне море - 5 ворожих носіїв крилатих ракет «Калібр» (малі ракетні кораблі проєкту 21631 – 3; фрегати проєкту 11356 – 2). Сумарний залп яких складає 40 ракет. Азовське море - комунікації продовжують контролювати до 2 кораблів та катерів. Середземне море - 5 носіїв крилатих ракет «Калібр», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 27 суден, з них одне судно рухалось з протоки Босфор. До Чорного моря – 49 суден, з них 16 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS) на цивільних суднах в акваторії Азовського моря, рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), відзначили в командуванні.

Читайте також: Масовані обстріли Миколаєва, удар по Харкову: під ворожим вогнем упродовж доби - сім областей

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи Військово-Морських сил Збройних сил України протягом тижня ліквідували понад 200 російських військових та десятки одиниць ворожої техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-