Правоохоронці цьогоріч зафіксували 77 фактів торгівлі людьми - Нацполіція

Правоохоронці цьогоріч зафіксували 77 фактів торгівлі людьми - Нацполіція

Укрінформ
Українські поліцейські з початку 2022 року зафіксували 77 фактів торгівлі людьми, із них 26 – щодо сексуальної експлуатації.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Нацполіції України, передає Укрінформ.

«​​Із початку року поліцейські задокументували 77 фактів торгівлі людьми. У тому числі 26 фактів сексуальної експлуатації та 28 – трудової експлуатації», - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: Війська рф накрили вогнем 17 населених пунктів на Донеччині, є загиблі та поранені

При цьому в поліції зазначили, що з основними порадами щодо того, як не стати жертвою торгівлі людьми, безпечно працевлаштуватися в Україні та за кордоном, розпізнати потенційних зловмисників та до кого звернутися по допомогу, можна ознайомитися через чатбот «Залишайся в безпеці».

Своєю чергою у відомстві порадили громадянам, якщо вони стали жертвою торгівлі людьми, намагатися всіма можливими способами будь-кому повідомити про це, щоб отримати належну допомогу.

Читайте також: Три рівні зла. Фільтраційні російські табори

Зателефонувати щодо цього можна на ці номери: Національна безкоштовна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів - 527 – з мобільного, 0800-505-501; Державна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми: 15-47; Національна поліція України – 102.

Як повідомлялося, комісар Ради Європи з прав людини Дуня Міятович заявила, що Європа не захищена від торгівлі людьми і має використати всі інструменти для запобігання цього явища.

30 липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-