Ракетний удар по Київщині: росіяни поцілили у військову частину

Ракетний удар по Київщині: росіяни поцілили у військову частину

Дані Генштабу
Укрінформ
російська армія вдарила ракетами по Україні, зокрема по військовій частині на Київщині з напрямку Чорного моря та білорусі.

Про це повідомив у Медіацентрі Україна — Укрінформ заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

«Ворог наніс ракетний удар крилатими ракетами "Калібр" з акваторії Чорного моря по військовій частині в населеному пункті Лютіж Київської області. На даний час є інформація, що одна будівля зруйнована і дві будівлі пошкоджено. Крім того одна крилата ракета була збита у повітрі над Бучанським кар’єром», - наголосив він.

Читайте також: У Вишгородському районі зафіксовані п’ять «прильотів», ще дві ракети збила ППО

Громов уточнив, що противник завдав ракетного удару з акваторії Чорного моря з району миса Фіолент.

За його словами, в Чернігівській області постраждав населений пункт Гончарівське, по ньому був завданий удар реактивними системами залпового вогню. По позиціях українських військ було випущено близько 20 снарядів. На даний час встановлено, що пуски було здійснено з білорусі з району Зябровка Гомельської області. «Є втрати у нашому особовому складі. Втрати уточнюються», - додав представник Генштабу.

Читайте також: На Чернігівщині зафіксували понад 10 «прильотів»

Як повідомляв Укрінформ, за даними зведеної інформації військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 28 липня, сьогодні зранку війська російської федерації завдали ракетний удар по одній із громад Вишгородського району Київської області. Попередньо жертв немає. На місці ще працюють екстрені служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-