На Чернігівщині зафіксували понад 10 «прильотів»

На Чернігівщині зафіксували понад 10 «прильотів»

Укрінформ
Уранці 28 липня по Чернігівщині вдарили ракетами, зафіксовано понад 10 "прильотів", інформація про жертв і руйнування уточнюється. Також ворог обстріляв прикордоння області.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

"Сьогодні ми всі прокинулися дуже рано, і це прокидання було дуже тривожним, було чути вибухи, приходи. На сьогодні більше 10 прильотів по території Чернігівської області. Зараз не буду казати де, з міркувань безпеки. Інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється", - зазначив Чаус.

Читайте також: росіяни обстріляли ракетами Вишгородський район Київщини - очільник ОВА

Він також зауважив, що багатьох цікавить, чи не розпочалася друга фаза наземної операції ворогів. За його словами, станом на 7:12 на кордоні ситуація контрольована. Обстріли прикордоння - такі самі, як були останні кілька місяців. Державна прикордонна служба України контролює ситуацію на державному кордоні.

Начальник ОВА попросив жителів Чернігівщини, і особливо північних громад, не нехтувати забороною відвідування лісів.

Читайте також: Війська рф обстріляли Чугуїв, є руйнування житлових будинків

"Це дуже важливо, адже є ризик для життя і здоров’я. Ми теж готуємося зустрічати ворога, якщо він надумає вдруге йти до нас. Тому, будь ласка, не відвідуйте ліси", - звернувся Чаус.

Як повідомляв Укрінформ, з 5.20 до 6.30 ранку ворог атакував Чернігівську область - з території білорусі було запущено 20 ракет. Відомо про прильоти 9 ракет по території Гончарівської громади Чернігівської області, які впали в лісовий масив. Також працювала наша система протиповітряної оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-