Загарбники вирішили перевозити військові вантажі поромом з Єйська - радник мера Маріуполя

Загарбники вирішили перевозити військові вантажі поромом з Єйська - радник мера Маріуполя

Укрінформ
російські загарбники вирішили перевозити військові вантажі поромом з Єйська.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Окупанти вирішили перевозити військові вантажі поромом з єйська. На зворотнє поїде вкрадене. Організацію перевезень доручили підприємству з орбіти міноборони росії - ТОВ «Оборонлогистика». Навіть по промо компанії легко побачити, що всі її клієнти - військового напряму. Ніхто вже особливо не ховається. Залучено автовантажний пором «Лаврентій» з портом приписки «Новоросійськ», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що тільки одного порому «Лаврентій» вистачить для перевезення протягом чотирьох годин морем, наприклад, 20 фур боєкомплекту.

Читайте також: Для маріупольців росіяни будуть бетонні «курники» без опалення

«Окрім того, варто звернути увагу на великий флот цієї «цивільної» компанії. Все в Новоросійську. Але ж ми знаємо, що росіяни вимикають на судах в Азові всі прилади ідентифікації, тому ЩО насправді піде в порт Маріуполь - покаже час. Поки розбудова військово-логістичної бази в порту в стані облаштування», - пояснив радник мера.

Як повідомлялося, у тимчасово захопленому Маріуполі російські загарбники відновили роботу морського порту, щоб вивозити награбоване. Загальна логістика на вивезення з Маріуполя - металобрухт, зерно та вугілля, а на ввезення - паливо та військова техніка.

Читайте також: Загарбники зруйнували у Маріуполі житло понад 156 тисяч мешканців

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-