Україна отримає від партнерів протирадарні ракети, яких раніше не було в ЗСУ - Резніков

Україна отримає від партнерів протирадарні ракети, яких раніше не було в ЗСУ - Резніков

Укрінформ
Міжнародні партнери пересвідчились, що знищення ворожої техніки Збройними силами України робиться ефективно та професійно, цілі обираються зрозуміло і точно уражаються. Відповідно зростає і рівень довіри до ЗСУ, зокрема, незабаром Україна отримає чергові HIMARS та спеціальні протирадарні ракети.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

«На підставі цього рівня довіри нам будуть продовжувати давати допомогу. І ви точно бачили оголошений пакет, якщо я не помиляюсь, на 270 млн доларів з підписом президента Сполучених Штатів про те, що ми отримаємо додатково ще чотири HIMARS, ми отримаємо спеціальні протирадарні ракети, яких раніше у нас було. Це дозволить нам з вами ефективно руйнувати їх (противника - ред.) систему радарів, осліплювати по суті ворога, що дасть можливість нам потім отримати перевагу для контрнаступу», - сказав Резніков.

Читайте також: Перші три артустановки Gepard вже заїхали в Україну – Резніков

Як повідомляв Укрінформ, 23 липня голова Комітету збройних сил Палати представників США Адам Сміт заявив, що Сполучені Штати готові надати Україні стільки установок HIMARS, скільки можуть.

Раніше повідомлялось, що Палата представників США ухвалила законопроєкт про оборонний бюджет США на 2023 рік, до якого включена допомога для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-