З початку війни львівський вокзал приймав 100 тисяч людей на добу - Укрзалізниця

З початку війни львівський вокзал приймав 100 тисяч людей на добу - Укрзалізниця

Укрінформ
Львівський вокзал з перших днів війни приймав 100 тисяч людей на добу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

"З перших днів війни львівський залізничний вокзал приймав 100 тис. людей на добу, тоді як до війни - 5 тисяч", - йдеться в повідомленні.

За словами голови правління АТ «Укрзалізниця» Олександра Камишіна, Укрзалізниця 24 лютого почала працювати за новими правила, які допомогли врятувати мільйони людей.

«Ми прийняли рішення, що пасажири можуть їхати без квитків, першочерговість посадки надавалась жінкам та дітям. Ми розуміли, що потрібно дати можливість людям виїхати, ми розуміли, що комфорт менш важливий, ніж життя», - розповів Камишін.

Читайте також: Паливна криза: Укрзалізниця і польська НПК домовилися про постачання дизелю

Зараз евакуаційний потік спадає. Винятками є міста, які обстрілює ворог. Так, наприклад, Укрзалізниця додала ще один поїзд для евакуації з Нікополя.

«Але зараз є більш важливе завдання - повернути всіх охочих українців додому й залишити тих, українців, які не виїхали», - зазначив він.

У цьому напрямку Укрзалізниця, як найбільший роботодавець країни, робить усе можливе, щоб працівники компанії продовжували працювати, а ті, які виїхали з країни, поверталися та бралися до роботи, якої стало більше, ніж до війни.

«Разом ми маємо показати українцям, що вони повертаються в країну, де ще йде війна, де ще небезпечно, але вже відновлюється інфраструктура і є можливість жити комфортно. У країну, де є речі, які вони любили, і з’явились речі, які полюбив весь світ,- це наш Президент, наша перша леді, наша армія, залізниця, наш народ», - резюмував Камишін.

Читайте також: Укрзалізниця призначає новий поїзд Інтерсіті+ «Дарниця — Львів»

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів передав АТ "Укрзалізниця" 10 тис. тонн дизельного пального для забезпечення безперебійного функціонування залізничного транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-