російські цивільні льотчики беруть участь у війні проти України - розвідка

російські цивільні льотчики беруть участь у війні проти України - розвідка

Укрінформ
Українська розвідка оприлюднила список льотчиків та авіаційного персоналу російських державних авіакомпаній, які діють у структурі міністерства оборони рф і беруть участь у війні проти України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, екіпажі літаків Ан-124-100 та Іл-76 МД неодноразово здійснювали перевезення особового складу, озброєння та військової техніки для участі у війні проти народу України.

У соціальних мережах і приватних розмовах льотчики висловлюють невдоволення своєю участю у забезпеченні бойових дій, жаліються на неможливість для себе та членів родин виїхати за кордон та обговорюють притягнення до відповідальності і покарання за воєнні злочини після неминучої поразки росії.

Розвідники встановили воєнних злочинців – працівників підприємства “Государственная авиакомпания “224 лётный отряд”, що дислокується на аеродромі Мігалово у Твері.

Читайте також: росіяни виводять декілька батальйонів із зони бойових дій через великі втрати - розвідка

У ГУР нагадали, що всі воєнні злочинці будуть викриті і притягнуті до відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, українська розвідка оприлюднила список командного та льотного складу російського 277 бомбардувального авіаційного полку, що залучався до завдання ракетно-бомбових ударів по території України з аеродромів на території білорусі “Ліда” та “Барановичі”, а також аеродромів у рф “Борісоглєбск” та “Маріновка”.

Фото: gur.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-