Держнагородами вже відзначені 24 тисячі захисників та захисниць - Зеленський

Держнагородами вже відзначені 24 тисячі захисників та захисниць - Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що станом на сьогодні державними нагородами за хоробрість відзначені 24 тисячі захисниць та захисників України.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

“Станом на сьогодні 24 тисячі захисників, захисниць України відзначені державними нагородами за свою хоробрість, 160 воїнам присвоєно звання “Герой України”. Мільйони наших людей долучилися до захисту нашої держави і щиро я їм вдячний, кожному і кожній. Наша незалежність - це наш здобуток, спільний. Перемога буде спільною. Обов’язково буде”, - наголосив Зеленський.

Читайте також: Україна досягла такої підтримки, що рф не зможе цьому нічого протиставити - Президент

Він додав, що “настане день, коли і ракети втратять для окупантів сенс”.

“Зараз вдається збивати частину ракет, мета - збивати кожну. І ми будемо робити все необхідне, щоб все ж таки отримати сучасні, ефективні системи протиповітряної оборони. Наша мета. Держава-терорист щоденно поставляє нові аргументи для цього”, - підкреслив Глава держави.

Читайте також: Зеленський: ЗСУ крок за кроком просуваються в Херсонській області

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила військову агресію, що триває з 2014 року. російські війська проводять масовані бомбардування та обстріли мирних українських міст та селищ. Вони розв’язали масовий терор проти цивільного населення на тимчасово окупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-