Тероборонівці Волині спростували фейк рф і  відповіли кремлівському «султану»

Тероборонівці Волині спростували фейк рф і відповіли кремлівському «султану»

Відео
Укрінформ
росія запустила фейк про те, що військовослужбовці Територіальної оборони Волині нібито відмовились виконувати бойові завдання. Командування бригади ТрО заявляє, що ця «інформація» не відповідає дійсності, і вони й надалі контролюють ситуацію на кордоні з білоруссю.

Про це пресслужба 100 Окремої бригади Територіальної оборони Волині повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Особовий склад нашої бригади територіальної оборони Волині, як і раніше, повністю контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж кордону республіки білорусь за підтримки інших складових сил оборони нашого краю», - йдеться у повідомленні.

Командування бригади вкотре просить довіряти тільки офіційній та не розповсюджувати неперевірену, фейкову інформацію.

Читайте також: Заміновані ЗСУ сховища радіоактивних відходів - ЦПД спростував чергові фейки роспропаганди

«Цього разу представник міноборони рф Ігор Конашенков з його фейком про Волинську бригаду б’є усі рекорди кремлівської брехні та виставляє себе посміховиськом в очах не лише особового складу нашої бригади», - додали в 100 ОБТрО.

Військові записали відеолист від козаків Волинської бригади ТрО кремлівському "султану", висміявши чергову брехню росіян про українських захисників.

Як повідомляв Укрінформ, Волинська бригада територіальної оборони повністю контролює ситуацію на білоруському кордоні, фортифікаційні споруди готові.

З перших дів повномасштабного вторгнення 100-та бригада Тероборони Волині сформувалася з добровольців. Уже кілька разів бійців могли перекинути на інші напрямки, проте через напругу на українсько-білоруському кордоні вони залишаються в регіоні.

Фото: 100-та окрема бригада ТрО Волині 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-