рф не має резервів на Херсонському напрямку, аби кардинально змінити ситуацію - Буданов

рф не має резервів на Херсонському напрямку, аби кардинально змінити ситуацію - Буданов

Укрінформ
На Херсонському напрямку нічого неординарного з боку російських загарбників не відбувається. Мета повідомлень про нібито їхню підготовку до наступу - посіяти паніку.

Про це керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив в ефірі телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

"Як керівник розвідки можу вам абсолютно прямо сказати, що нічого особливого там (на Херсонському напрямку - ред.) зараз не відбувається. Не вірте в повідомлення, які інколи з'являються в засобах масової інформації, тому що багато хто веде зараз інформаційну війну, використовуючи, скажімо так, маніпулювання інформацією, підштовхуючи наших громадян до паніки. Це якраз один з таких прикладів", - сказав він.

Буданов додав, що резервів, які б могли якось кардинально змінити ситуацію, росія на Херсонському напрямку не має.

Читайте також: На півдні ЗСУ завдали десять авіаударів: били по опорних пунктах і складах боєприпасів

Як повідомлялося, за даними Генштабу ЗСУ, морально-психологічний стан російських військових залишається низьким, відзначається системне вживання алкоголю та непокора офіцерам. Особовий склад ворога скаржиться на неефективність своїх атак на позиції Сил оборони України. Збільшується кількість російських солдатів, які вдаються до саботажу та навмисне виводять із ладу бойову техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-