Буданов не виключає спроб наступу росії на Одесу

Буданов не виключає спроб наступу росії на Одесу

Укрінформ
Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов не виключив можливість наступу російських загарбників на південь України, зокрема на Одесу.

Про це Буданов заявив в ефірі телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

«Я відповім прислів’ям - дурень думкою багатіє. Плани у них такі є. Плани і в нас є. Що буде - покаже лише час. Як я говорив раніше, і повторю зараз, всі наші питання вирішимо лише ми самі винятково військовим шляхом, тобто шляхом сили», - сказав Буданов.

Він укотре заявив, що Україна відновлюватиме свої кордони станом на 1991 рік. «Нічого іншого не буде. А рф намагатиметься чинити свої дії, оскільки вона - країна-агресор, країна-окупант. Це для них природно, але нічого у них не вийде», - підсумував Буданов.

Він також додав, що плани рф щодо України не змінились. «росія робитиме все, щоб Україна зникла», - сказав начальник ГУР.

Читайте також: Україна не бачить загроз від підписання угоди про «зернові коридори» – Буданов

Як повідомлялося, 24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять опір російським військам. Станом на 22 липня українські захисники знищили близько 39 000 росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-