Українського військового евакуювали із захопленої території на півдні — розвідка

Українського військового евакуювали із захопленої території на півдні — розвідка

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро спільно зі співробітниками Головного управління розвідки Міністерства оборони евакуювали українського військовослужбовця з тимчасово захопленої частини Півдня.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУР МОУ, передає Укрінформ.

«Чергове підтвердження ефективної співпраці - це спільна робота детективів Національного антикорупційного бюро зі співробітниками Головного управління розвідки Міністерства оборони України з евакуації українського військовослужбовця на Півдні країни. Український військовий не зазнав ушкоджень, його передали командуванню», - йдеться в повідомленні.

У ГУР зауважили, що від початку повномасштабного вторгнення спільно з колегами з інших відомств провели понад 10 вдалих операцій з евакуації з тимчасово захоплених територій цивільного населення, військовослужбовців та їхніх родин, представників виконавчих органів та матеріальні цінності державного значення.

Читайте також: Верещук закликає якнайшвидше евакуюватися з Херсонської та Запорізької областей

Як повідомляв Укрінформ, 18 липня розвідувальна група ГУР знищила на Харківщині ДРГ морської піхоти Північного флоту вмф росії і взяла в полон командира взводу.

Фото: ГУР МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-