«Мы проигрываем…»: загарбник розповідає родичам про знищення військ рф під Харковом

«Мы проигрываем…»: загарбник розповідає родичам про знищення військ рф під Харковом

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила нову телефонну розмову, яка свідчить про те, що росіяни ніяк не можуть змиритися, що ЗСУ тотально знищує їхні війська під Харковом. Така реальність різко контрастує з псевдопереможними картинками армії рф, які їм показують по телевізору.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ.

«Ну, это по телевизору вам так расписывают в красках. На самом деле тут совсем все по-другому. По телевизору такого не покажут и не скажут правду никогда. Мы проигрываем…», – розповідає загарбник своїм родичам у Підмосков’ї.

Він визнає, що в їхньому полку залишилося близько 14 танків із 90, а рівень підготовки танкістів та артилеристів рф дуже низький: «По два дня обучили и все, отправили на передок. А они не могут попасть вообще, просто не могут».

При цьому російська артилерія «настолько кривая, что там можно в километрах измерять промахи», йдеться в перехопленій розмові.

Як повідомляв Укрінформ, 18 липня співробітники Служби безпеки України затримали 60-річну російську агентку, яка збирала інформацію про місця розташування військової техніки, блокпостів, об’єктів критичної інфраструктури, а також цивільних і військових об’єктів у Києві та області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-