СБУ показала рецидивіста, який пішов служити в армію рф заради нових зубів

СБУ показала рецидивіста, який пішов служити в армію рф заради нових зубів

Відео
Укрінформ
Українські захисники взяли в полон рецидивіста з Луганщини, який пішов служити в російську армію, щоб заробити грошей на вставні зуби.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ.

«Чоловік – колишній шахтар. Однак за фахом не працював давно. Починаючи з 2006 року, тричі був засуджений за торгівлю наркотиками. І востаннє звільнився тільки у 2021. Війну в Україні сприйняв як можливість підзаробітку. Одразу після повномасштабного вторгнення зателефонував у військкомат і невдовзі підписав контракт як доброволець», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Багато резидентів спецслужб рф: Арахамія каже, що будуть кадрові зміни у СБУ та інших органах

За словами полоненого, пішов на війну, аби заробити гроші на зубні протези. “Став добровольцем із грошових мотивів. Щоб я міг вставити собі зуби хоч трохи. Як можна зуби вставити, якщо ніде немає роботи, нічого. Взяв і просто служив”, – сказав він.

Як зазначається, «добровольців» не навчали військової підготовки, а боєкомплекти видали «для галочки». Та коли російським загарбникам стало геть сутужно у Сєвєродонецьку, цих вояків відправили у зону бойових дій і поставили завдання: закріпитися на позиції.

«Доброволець» завдання провалив, але на відміну від 5 колег по службі, які загинули на його очах, залишився живим. Наразі разом з іншими полоненими він дає свідчення слідчим СБУ.

Читайте також: росія зміцнює оборонні позиції на окупованих територіях півдня України - британська розвідка

Як повідомляв Укрінформ, 18 липня розвідувальна група Головного управління розвідки Міноборони на Харківщині знищила ДРГ морської піхоти північного флоту вмф рф. В результаті спецоперації 36 загарбників знищено. Крім того, в полон потрапив командир взводу ворожої ДРГ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-