В Енергодарі на ЗАЕС «сталася подія»: є поранені і загиблі серед загарбників

В Енергодарі на ЗАЕС «сталася подія»: є поранені і загиблі серед загарбників

Укрінформ
В Енергодарі на окупованій ЗАЕС поранення отримали дев'ять військових рф, є загиблі. 

Про це в Телеграмі написав міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

"Сьогодні Енергодар сколихнула новина про те, що на території тимчасово окупованої Запорізької АЕС відбулася подія, внаслідок якої рашистів трохи поменшало фізично", - написав він.

За його словами, в другій половині дня в міську лікарню терміново доставлені дев'ять військових рф із пораненнями різного ступеню тяжкості.

"Деякі лікуються амбулаторно, деякі госпіталізовані в стаціонар. Один із них у важкому стані - в реанімацію. Також є і загиблі, але назвати їх точну кількість наразі ми не можемо", - написав Орлов.

Причину «прорідження» лав окупантів на об’єкті, який вони начебто ретельно «охороняють», мер не назвав, пояснивши це тим, що про це пізніше скажуть компетентні служби.

Читайте також: В Енергодарі помер водолаз ЗАЕС, якого катували росіяни - мер

"Зараз можемо додати тільки, що орки перелякалися настільки, що в паніці бігали по території станції, на тривалий час заблокували на підприємстві одразу дві зміни оперативного персоналу, які мали міняти одна одну. Врешті людей відпустили", - написав Орлов.

Раніше повідомлялось, що з території АЕС військові рф кілька днів обстрілюють Нікополь. У понеділок зранку стало відомо, що ЗСУ знищили РСЗВ за межами Енергодара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-