При відході із Сєвєродонецька ЗСУ знищили півтора взвода окупантів

При відході із Сєвєродонецька ЗСУ знищили півтора взвода окупантів

Відео
Укрінформ
При відході із Сєвєродонецька наші військові знищили півтора взводу окупантів.

Про це йдеться повідомленні Угруповання Об'єднаних сил, передає Укрінформ.

"Пройшли вночі майже 10 кілометрів, без жодного звуку та в повній темряві. За провідників мали прилади нічного бачення та планшети. Без них би просто заблукали. Винесли усі речі, зброю та бойові комплекти. Через річку облаштували переправи та на човнах перепливали річку", - калинівські нацгвардійці діляться унікальними кадрами відходу на інший вогневий рубіж із Сєвєродонецька.

Аби ворог не здогадався, прикривались вогнем з гранатометів та автоматів. Коли ж окупанти вирішили, що українських бійців уже немає на заводі, спокійно зайшли на територію. Там їх зустріли кулі гвардійських автоматів та кулеметів, повідомили нацгвардійці.

Читайте також: ЗСУ знову вдарили по російських військах у Новій Каховці

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 червня про відхід українських захисників із Сєвєродонецька на нові, більш укріплені позиції поінформував голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, росіяни майже повністю зруйнували Сєвєродонецьк, критична інфраструктура знищена вся, пошкоджено 90% міста, 80% житлових будинків доведеться зносити - відновленню вони не підлягають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-