Розвідники знищили на Харківщині ДРГ російських морпіхів і взяли в полон спецпризначенця

Розвідники знищили на Харківщині ДРГ російських морпіхів і взяли в полон спецпризначенця

Відео
Укрінформ
Розвідувальна група Головного управління розвідки Міноборони знищила на Харківщині ДРГ морської піхоти північного флоту вмф росії і взяла в полон командира взводу.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ГУР.

«Розвідувальна група Головного управління розвідки «Кедр» провела спецоперацію в селі Дементіївка Дергачівського району Харківської області. Було виявлено великий підрозділ рашистів, що розміщувався у зруйнованих будівлях. В результаті вогневого ураження 36 окупантів було знищено. Багато рашистів отримали поранення різного ступеню тяжкості», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, пізніше «Кедр» разом з підрозділами місцевого ТРО і Національної гвардії провів низку бойових зіткнень та змусив ворога відійти з позицій, попри значну чисельну перевагу противника. В результаті операції були здобуті численні трофеї та взято в полон пораненого командира взводу ворожої ДРГ. Ним виявився уродженець Запорізької області 1989 року народження Станіслав Трутнєв. Це військовослужбовець 140 загону спеціального призначення боротьби з підводними диверсійними силами та засобами північного флоту вмф рф (в/ч 69068, Відяєво, Мурманської області). Три роки тому був відряджений в угруповання збройних сил рф в Сирії.

Читайте також: На Херсонщині - ще одне влучання по загарбниках

Безпосередньо на полі бою йому було надано первинну медичну допомогу, наразі він перебуває в одному з українських медичних закладів, зазначили в ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, 16 липня представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький заявив, що росія наразі проводить підготовку до нового етапу наступальних дій в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-