Ворог намагається перенести склади боєприпасів подалі від української артилерії

Ворог намагається перенести склади боєприпасів подалі від української артилерії

Укрінформ
російські війська намагаються перенести свої склади боєприпасів подалі від лінії вогню, однак українські бійці знищують і скупчення техніки, і паливно-мастильні матеріали ворога.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, відповідаючи на запитання, чи фіксується відведення російських підрозділів через вибухи на складах унаслідок роботи української артилерії.

«Так, у нас є така інформація, що вони вишукують такі місця, щоб їх розташувати десь подалі, але я зауважу, що ми вражаємо не тільки склади боєприпасів, але й скупчення техніки. Тому відвести і перевезти їм також немає чим. Крім того, склади паливно-мастильних матеріалів у них теж палають досить яскраво, тому часто і нема чим заправити, нема чим перевезти», - зазначила Гуменюк.

Читайте також: У Новокаховській громаді лунають вибухи - горять і детонують ворожі боєприпаси

Як повідомляв Укрінформ, захисники України з 24 лютого по 17 липня ліквідували близько 38 тисяч 450 російських загарбників, що на 150 осіб більше у порівнянні з попередньою добою. Також ЗСУ знищили 1687 (+3) ворожих танків, бойових броньованих машин ‒ 3886 (+7), артилерійських систем – 849 (+3) та іншу військову техніку.

Фото: СтратКом ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-