У Маріуполі жителі знаходять міни у самому центрі міста

У Маріуполі жителі знаходять міни у самому центрі міста

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі житель знайшов міну в самому центрі міста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«У Маріуполі жителі натикаються на міни у самому центрі міста. Ось такий вибухонебезпечний предмет побачив один з маріупольців по проспекту Миру, біля колишнього поштового відділення», - написав Андрющенко та оприлюднив відповідне фото.

Він підкреслив, що досі у Маріуполі більшість дворів та будинків не обстежені та не розміновані.

Читайте також: У Маріуполі загарбники збили свій безпілотник

«Колаборантам наразі немає до цього діла. Вони лише займаються створенням пропагандистських роликів про «відродження життя» у місті», - зауважив радник мера.

Він порадив маріупольцям уважно пересуватися містом, провести розмови з дітьми про те, що не можна наближатися до невідомих предметів.

«Також наразі окупанти запрошують маріупольців працювати на розмінування. Не ведіться, нехай вони ризикують власним життям, а не вашим!» - наголосив Андрющенко.

Читайте також: У Маріуполі людей вербують у «пожежники», щоб потім відправити на фронт

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами. Знищені та зруйновані підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки

Маріуполь сьогодні без нормального постачання світла, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. - депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-