Не лише Чорнобаївка: військові розповіли про ще одну «гарячу» ніч на півдні

Не лише Чорнобаївка: військові розповіли про ще одну «гарячу» ніч на півдні

Укрінформ
У зоні відповідальності оперативного командування "Південь" Збройні сили України вночі вдарили по скупченню сил противника у Чкаловому та по складу боєприпасів у Чорнобаївці Херсонської області.

Як передає Укрінформ, про це ОК "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

Так, станом на 15:00 13 липня обстановка в зоні відповідальності оперативного командування "Південь" напружена, але контрольована силами оборони.

"Противник вражений власними втратами та артилерійсько-ракетним впливом наших сил продовжує облаштування рубежів оборони та підступні обстріли тилових районів півдня", – повідомили в ОК.

Підтверджені втрати противника за ніч становлять 11 загарбників, три одиниці броньованої та дві одиниці автомобільної техніки. Решта втрат втановлюються.

Читайте також: Загарбники обстрілюють Одещину ракетами для виявлення місця дислокації ППО

На світанку сімома реактивними снарядами з реактивних систем залпового вогню “Смерч” ворог здійснив обстріл Березнегуватського району Миколаївської області, влучивши в поліклініку, на подвір’я приватного будинку, у фермерське господарство та по сільськогосподарських угіддях. Жертв та постраждалих немає, масштаби руйнувань уточнюються.

У північно-західній частині Чорного моря, за даними командування, у готовності до здійснення ракетних ударів перебувають два надводні та два підводні ракетоносії, споряджені 24 оперативно-тактичними ракетами "Калібр". Також зафіксована присутність двох великих десантних кораблів.

Читайте також: Унаслідок ворожого удару по Запоріжжю є постраждалі

Загроза здіснення російськими військами ракетних та артилерійських ударів по південних регіонах України зберігається на високому рівні. У зв'язку із цим ОК "Південь" наголошує на необхідності оперативно реагувати на всі сигнали повітряної тривоги.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 13 липня в Дніпропетровській області російські війська двічі обстріляли з реактивних систем залпового вогню Нікопольський район — Нікополь, Червоногригорівську та Мирівську громади.

Захисники України вночі збили над Нікопольським районом два ворожі безпілотники.

У ніч на 13 липня російські загарбники обстріляли також Одеську область, зруйнувавши будівлю свиноферми. Людських втрат немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-