Загарбники вночі обстріляли Одещину, зруйнована свиноферма

Загарбники вночі обстріляли Одещину, зруйнована свиноферма

Укрінформ
У ніч проти 13 липня російські загарбники знову обстріляли Одещину: зруйнували будівлю свиноферми, людських жертв немає.

Про це повідомляє пресслужба оперативного командування «Південь», яку цитує в Телеграмі Одеська міськрада, передає Укрінформ.

«Вночі ворогом нанесено ракетний удар по Одещині. Зруйнована будівля свиноферми. Людських втрат нема. Імовірно, відбувся пуск ракети «Калібр» із акваторії Чорного моря», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виниклу пожежу оперативно ліквідовано силами ДСНС, на місці працює слідчо-оперативна група Національної поліції. Розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Загарбники обстрілюють Одещину ракетами для виявлення місця дислокації ППО

Як повідомлялося, ймовірність повторних ракетних ударів по Одещині залишається дуже високою. Як із борту винищувачів, так і двох надводних кораблів і двох ракетоносних субмарин, що сумарно споряджені 24 оперативно-тактичними ракетами.

24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомбардують міста та села України, катують та вбивають мирне населення.

Фото: gettyimages

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-