загарбники готуються до бойових дій у Херсоні – ISW

загарбники готуються до бойових дій у Херсоні – ISW

Укрінформ
В Херсоні російські війска готуються до бойових дій в умовах міста.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у зведенні за підсумками 11 липня, передає Укрінформ.

Російські війська не розпочинали наступальних дій на південному напрямку та зосередилися на утриманні своїх оборонних позицій. Окупанти продовжували завдавати авіаційних, артилерійських і ракетних ударів по всій південній лінії зіткнення.

Тим часом українські війська вдарили по російських складах боєприпасів та командних пунктах у Херсоні та Запорізькій області.

Читайте також: Південь: ЗСУ за добу знищили понад 50 окупантів та били по складах боєприпасів

Окупанти перенесли місце розвантаження військової техніки з Олешок до Раденська – подалі від Херсона, ймовірно, у відповідь на посилення ударів ЗСУ по російській військовій інфраструктурі в місту та його околицях.

З посиланням на ексрадника голови Херсонської ОВ Сергія Хланя ISW повідомив, що російські війська готуються до бойових дій у місті на випадок, якщо український контрнаступ досягне Херсона, і посилили заходи безпеки та фільтрації навколо міста.

Як раніше повідомляло агентство, міністр оборони України Олексій Резніков у інтерв’ю виданню The Times сказав, що Президент наказав військовим деокупувати прибережні райони на півдні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-