росіяни вихваляються шкарпетками, які поцупили в українських військових

росіяни вихваляються шкарпетками, які поцупили в українських військових

Аудіо
Укрінформ
російські загарбники у перехоплених розмовах вихваляються шкарпетками, які поцупили у військовослужбовців Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Так, в одній з останніх перехоплених розмов контрактник зс рф зізнався своїй дружині, що у нього багато українських шкарпеток. “Наши уставные носки… ими я не знаю че… полы мыть. Понимаешь: мы с тобой покупали трекинговые носки по 400 рублей, по 600 рублей… вот у них такие выдают", - говорить загарбник.

Він вихваляється американським камуфляжем, який теж поцупив в українців, хоча запевняє, що справа не у виробнику. Не менш якісним є і те, що виробляється для війська в Україні: "Да даже не брать то, что им поставляют, взять то, что их промышленность шьет. Взять их рюкзаки, шлема их. Ну это реально уровень. Просто я не знаю, почему именно так".

Читайте також: російські військові взяли у полон власного командира, аби той не втік – перехоплення ГУР

“Та що ж тут не зрозумілого: наші воїни – це гордість України! І кожен українець допомагає фронту, як може, і працює на перемогу”, - наголошують у СБУ.

“А кому потрібні загарбники? Місце "другої армії світу" – у пластикових пакетах для “вантажу 200”, - додають у спецслужбі.

Читайте також: Загарбники скаржаться, що ЗСУ їх «розбивають у пух і прах» - перехоплення розвідки

Як повідомляв Укрінформ, у перехоплених розмовах російські загарбники вихваляються родичам, як добивають поранених українців, втілюючи свої кровожерливі фантазії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-