Зеленський на Дніпропетровщині побував на передовій і вручив нагороди військовим

Зеленський на Дніпропетровщині побував на передовій і вручив нагороди військовим

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових у Дніпропетровській області та вручив їм нагороди.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Передові позиції на Дніпропетровщині. Поспілкувався з нашими захисниками, вручив їм нагороди. Настрій у них рішучий, в очах – впевненість у нашій перемозі. Дякую, що виборюєте свободу України», - зазначив Зеленський.

Передові позиції на Дніпропетровщині / Фото: Володимир Зеленський

Як розповіли в ОП, Президент, зокрема, присвоїв звання Героя України та вручив орден «Золота Зірка» командиру танкового батальйону підполковнику Олегу Грудзевичу, який брав участь у бойових діях у місті Маріуполі Донецької області. Під його керівництвом підрозділ успішно здійснив прорив з непідконтрольної території. Зазначається, що під час пересування військові виявили та знищили диверсійно-розвідувальну групу противника в районі населеного пункту Знаменівка Донецької області, продовжили пересування й без втрат прибули до розташування свого батальйону. Час виходу підрозділу становив 10 діб.

Читайте також: Зеленський приїхав до Криворізького району і провів нараду

За даними ОП, при виконанні обов’язків Олег Грудзевич демонструє високий рівень особистої підготовки, спроможність вчасно та правильно здійснювати аналіз обстановки, що склалася, робити висновки й ухвалювати правильні рішення.

«Дякую за вашу роботу й героїзм, із яким ви захищаєте нашу державу, наші українські родини й суверенітет України. Хочу побажати вам здоров'я, усього найкращого вам і вашим сім'ям. І побажати всім нам перемоги. Слава Україні!» – сказав Зеленський.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський провів нараду з питань оперативної обстановки на території Криворізького району Дніпропетровщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-