Великі втрати викликають нервові зриви та істерики у військових рф

Великі втрати викликають нервові зриви та істерики у військових рф

Аудіо
Укрінформ
У російських загарбників стається справжня істерика від кількості убитих і поранених російських військових. Вони мріють повернутися додому живими, а дії ЗСУ викликають у рашистів нервові зриви і бажання лікуватися.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ, оприлюднивши перехоплену розмову російського військового, який дислокується на Херсонщині.

«Это на всю жизнь, я болен. Ты знаешь, сколько я трупов увидел? Без головы, без ног, без туловища, без ничего, просто, которые в «цинках» приходят. Просто собирают, скидывают части, куски. Мрак, я не вылечусь от этого никогда», – цитує загарбника СБУ.

Як зазначається, росіянин уже не уявляє, як це – жити звичайним життям у мирному місті. Якщо повернеться, планує об’їздити церкви та монастирі.

В СБУ нагадали, що у російських солдатів є надійний спосіб зберегти своє життя. Для цього варто скористатись «гарячою» телефонною лінією 2402, яка працює для усіх загарбників, які хочуть здатися у полон.

Читайте також: Загарбники скаржаться, що ЗСУ їх «розбивають у пух і прах» - перехоплення розвідки

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Служби безпеки України викрили мешканця Харкова, який проводив розвідувальну діяльність на користь спецслужб рф. Злочинцю загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-