Зеленський: Для нас неминучою є перемога, для ворога – покарання

Зеленський: Для нас неминучою є перемога, для ворога – покарання

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що росіяни не можуть усвідомити силу готовності українців битися за свої свободи і права, тому для України неминучою є перемога, а для ворога – покарання.

Про це глава держави написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Ворог не може усвідомити силу, з якою ми готові битися за свою волю, за свої права й свободи. Той, хто не має цього сам, ніколи не позбавить цього інших. Саме тому для нас неминучою є перемога. Для ворога неминучим є покарання. І воно настане. Настане й мир», - зазначив Зеленський.

Президент традиційно опублікував підбірку фото про наслідки російської агресії проти України та боротьбу українців з російськими загарбниками.

Читайте також: Зеленський обіцяє негайно розібратися з деталями про дозвіл на виїзд військовозобов’язаних

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого 2022 року російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила збройну агресію, що триває з 2014 року. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-