У Чорному морі знаходяться ворожі кораблі з 28 ракетами «Калібр»

У Чорному морі знаходяться ворожі кораблі з 28 ракетами «Калібр»

Укрінформ
У північно-західній частині Чорного моря наразі присутні 4 російських кораблі з ракетним озброєнням.

Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталя Гуменюк під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Наразі в північно-західній частині Чорного моря перебувають 3 ракетних кораблі, надводні носії ракет, а також підводний човен, споряджений крилатими ракетами типу «Калібр». Загальний залп становить 28 ракет. Ще є 1 великий десантний корабель», - розповіла речниця.

Також вона прокоментувала інформацію щодо підвезення 17 вагонів з боєприпасами з тимчасово окупованого Криму на залізничну станцію «Каланчак» у Херсонській області, зазначивши, що останні удари ЗСУ по складах ворожих боєприпасів не пройшли даремно.

«Звісно, в них є певна проблема з логістикою. Оскільки ми наносимо досить потужні удари останніми тижнями, в тому числі і по складах як паливно-мастильних, так і з боєприпасами. Майже кожного дня є влучання в польовий склад боєприпасів. Тому їм потрібно доставляти собі допомогу і певні запаси, але із самою доставкою в них є теж певні проблеми», сказала Гуменюк.

Читайте також: росіяни знову обстріляли Сумщину з мінометів - 10 «прильотів»

Як повідомляв Укрінформ, по всій лінії фронту зараз працюють гаубиці М777, передані Україні союзниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-