Зеленський побажав морякам відправити флот ворога «услід за російським кораблем»

Зеленський побажав морякам відправити флот ворога «услід за російським кораблем»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав військових моряків із Днем Військово-Морських сил Збройних сил України. 

Як передає Укрінформ, текст привітання оприлюднений на офіційному сайті глави держави.

«Упевнений, що високий професіоналізм воїнів українського флоту та уміле володіння сучасним озброєнням і військовою технікою, які ви вже продемонстрували усьому світові, гарантовано відправлять услід за «російським кораблем» решту корабельного складу російського агресора», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Поблизу Маріуполя пішла на дно російська «Акула» із солдатами на борту

Він додав, що цього разу українські військові моряки відзначають своє професійне свято у складних умовах воєнної обстановки, у запеклих боях з російськими загарбниками на морі, суходолі і в повітрі, проявляючи героїзм, відвагу, стійкість та непереможний характер.

«Україна пишається вами, надихається вашими бойовими успіхами, усіляко підтримує, розділяє біль від втрат та вірить у стійкість офіцерів і матросів вітчизняного флоту. Від імені українського народу висловлюю подяку всьому особовому складу Військово-Морських сил Збройних сил України за звитягу та героїчне виконання військового обов’язку, мужність і самопожертву», - підкреслив Президент.

У цей день, додав Зеленський, українці схиляють голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у війні з російським агресором.

Читайте також: Британські дипломати привітали зі святом ВМС України

«Зичу українським військовим морякам міцного здоров'я, незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог у боях з окупантами», - додав Президент.

День Військово-Морських сил Збройних сил України — професійне свято військовослужбовців і працівників Військово-Морських сил ЗСУ. З 2015 року відзначається в першу неділю липня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-