Після знищення військової бази російські загарбники перекрили виїзд із Мелітополя

Після знищення військової бази російські загарбники перекрили виїзд із Мелітополя

Укрінформ
Військові рф перекрили виїзд із тимчасово захопленого Мелітополя після того, як ЗСУ знищили одну з чотирьох військових баз, розташовану на аеродромі.

Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Окупанти намагаються бодай щось врятувати, якісь вцілілі машини - над містом кружляє авіація, вертольоти. Рашисти цього не очікували, тому вони повністю перекрили місто для виїзду, зараз виїхати неможливо. Навіть машини з продуктами харчування вони не випускають і не впускають. Цивільне населення не постраждало, ніхто не звертався, бо було чітко відпрацьовано по рашистській військовій базі", - сказав він.

Федоров зазначив, що ЗСУ завдали удару по базі транспортної авіації, яку військові рф захопили 25 лютого.

Читайте також: ЗСУ знищили вже майже 36 тисяч російських військових

"На цій базі вони зберігали та логістику налагоджувати (боєприпаси, важке озброєння) для того, щоб постачати, як на Херсонський, так і на Донецький і Запорізький напрямок. Зараз є густий клуб диму над Мелітополем. Ситуація ще не заспокоїлася, все детонує і продовжує вибухати на території військової бази", - розповів Федоров.

Мер нагадав, що ще кілька місяців тому ворожа армія навмисно сформувала на території міста свої чотири військові бази, щоб можна було прикритися цивільними жителями.

Він не виключає, що в місті почнеться нова хвиля викрадень мирного населення.

У Мелітополі наразі залишається від 60 до 70 тисяч людей (це менш як 50%).

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вночі Збройні Сили України вивели з ладу одну з чотирьох військових баз військових рф. Нанесли більше ніж 30 ударів виключно по російській військовій базі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-