Подоляк: Україна поверне окуповані території військовим шляхом - це не «мантра», а чиста математика

Подоляк: Україна поверне окуповані території військовим шляхом - це не «мантра», а чиста математика

Укрінформ
Україна поверне тимчасово окуповані території військовим шляхом - це не «мантра», а чиста математика.

Як передає Укрінформ, таку думку висловив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Телеграмі.

"Те, що путін має ганебно програти цю війну, – абсолютний консенсус лідерів цивілізованого світу. Підкреслюю ще раз: програш рф – безумовна мета цивілізованого світу заради прогресивного розвитку людства, а не повернення в радянські табори та холодні війни", - написав Подоляк.

Читайте також: Подоляк закликав журналістів пам'ятати про воєнний стан: Не робіть щедрий пас ворогу

Він додав, що часом у західних ЗМІ з'являються публікації дивного характеру з тезою, у яку вкладаються умовні «антиукраїнці»: «В адміністрації Президента США сумніваються, чи зможе Україна повернути контроль над захопленими територіями».

"Хтось бачить у таких статтях «складні політичні ігри» чи «російські інформаційні спецоперації», але реальність набагато банальніша. Є «яструби», є «голуби», а є класичні песимісти. Ось прокинувся умовний «працівник апарату» в поганому настрої, поділився за кавою скигленням з журналістом, і от уже мільйони бачать заголовок «Все пропало, путін перемагає». Ага, точно перемагає (іронія)", - додав Подоляк.

Читайте також: Крим буде українським, а над Ай-Петрі майорітиме кримськотатарський прапор – Подоляк

Він також зауважив, що песимісти не вірили, що Київ протримається бодай 72 години, а вже пройшло 126 днів війни, не вірили і що Європа запровадить нафтове ембарго та що Україна колись отримає важку техніку від НАТО, але питання тепер тільки в темпах постачання.

Подоляк наголосив, що питання поступок та компромісів наразі не стоїть, а натомість постало питання конкретних напрямів, над якими необхідно працювати задля перемоги.

Читайте також: Поновлення переговорів з рф не має сенсу - Подоляк

"Україна поверне тимчасово окуповані території військовим шляхом. Це не «заспокійлива мантра» та не політичне гасло, це чиста математика та військовий розрахунок. Все, що для цього потрібно, – конкретна кількість позицій конкретної важкої техніки для формування паритету озброєння", - додав Подоляк.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-