Прораховані удари рф: Зеленський показав наслідки «прильотів» по школах і дитсадках

Прораховані удари рф: Зеленський показав наслідки «прильотів» по школах і дитсадках

Фото
Укрінформ
Влучання російських ракет у цивільні об’єкти є прорахованими ударами росіян, а не помилками, тому росія має бути визнана державою-терористом.

Про це зазначив Президент Володимир Зеленський у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Бити ракетами по цивільних об'єктах можуть лише абсолютно відморожені терористи, яким не має бути місця на землі. І це не помилкові влучання ракет у дитсадки, школи, ТРЦ, житлові будинки. Це прораховані удари окупантів. росія має бути визнана державою-спонсором тероризму. Світ здатний, а отже, повинен зупинити російський терор», – підкреслив глава держави.

Президент опублікував підбірку фото наслідків російських обстрілів по цивільній інфраструктурі й людях.

Зеленський показав наслідки «прильотів» російських ракет по школах та дитсадках / Фото: Paula Bronstein, SES of Ukraine, Sergiy Illyashenko, Serhii Korovainyi for the Wall Street Journal, Leah Millis for Reuters, Yana Sidash, Sergi Mykhalchuk, Danylo Pavlov

Як повідомлялося, 27 червня дві російські ракети вдарили по місту Кременчук Полтавської області. Одна ракета впала на стадіон, а друга влучила у торгівельний центр, де перебували орієнтовно 1000 людей. За попередніми даними відомо про понад 20 загиблих та 59 постраждалих осіб.

Читайте також: Унаслідок збройної агресії рф в Україні загинула 341 дитина

Того ж дня у Лисичанську росіяни обстріляли людей, які прийшла набрати води – восьмеро вбитих.

У Харкові в понеділок росіяни вбили п'ятьох цивільних громадян.

В Очакові на Миколаївщині від російського обстрілу у вівторок зранку троє людей загинуло, серед них - шестирічна дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-