Залужний – Міллі: Вогневий паритет дасть змогу стабілізувати ситуацію на Луганському напрямку

Залужний – Міллі: Вогневий паритет дасть змогу стабілізувати ситуацію на Луганському напрямку

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив із головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі обстановку та хід постачання міжнародної технічної допомоги Силам оборони України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці Головнокомандувача у Фейсбуці.

“З приємністю і глибокою повагою підтримую сталий зв’язок із Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Сьогодні під час телефонної розмови обговорили оперативну обстановку та хід постачання міжнародної технічної допомоги Силам оборони України. Я загострив увагу на необхідності встановлення вогневого паритету з противником, що дасть змогу стабілізувати ситуацію на найбільш загрозливому Луганському напрямку”, - зазначив Залужний.

Читайте також: Подоляк: Найважливіше завдання зараз - домогтися паритету зброї

Також він подякував генералу Міллі за глибоке розуміння ситуації, самовідданість і провідну роль у справі надання військової допомоги нашій державі.

Як повідомлялося, напередодні Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у межах постійного діалогу провели телефонну розмову з радником президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном і головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-