Чорне море: росія тримає напоготові п’ять ракетоносців, «вишки Бойка» досі горять

Чорне море: росія тримає напоготові п’ять ракетоносців, «вишки Бойка» досі горять

Укрінформ
У північно-західній частині Чорного моря перебуває п’ять кораблів, що несуть на борту крилаті ракети морського базування типу "Калібр".

Про це повідомив у Телеграмі речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

"У Севастопольській бухті з семи кораблів ракетоносців рф залишився один: п’ять біля нас, а один десь бовтається. Сподіваюся, він долучиться до флешмобу ракетного крейсера “москва” і зникне з наших радарів і піде на дно", - сказав Братчук.

Читайте також: росія зосередила у Чорному морі п'ять кораблів із 40 ракетами

Він також додав, що в Чорному морі досі палають платформи, які перетворилися на військові об’єкти — з особовим складом, системами радіолокації, елементами ППО. Саме ці платформи активно використовував як військові об’єкти чорноморський флот рф.

Речник ОВА також нагадав, що росія краде на тимчасово захоплених територіях України, перш за все у Херсонській області, зерно. Братчук запевнив, що Одещина, яка першою з усіх регіонів нашої держави приступила до збору врожаю, готова поділиться з Херсонщиною після її звільнення зерном. Загалом Одеська область готова поділитися зерном з усіма регіонами України, які цього потребують.

Як повідомляв Укрінформ, на півдні українська авіація упродовж доби 23 червня завдала 5 ударів по ворожих позиціях, знищивши живу силу та техніку росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-