Російського військового підозрюють у знущанні над сім'єю на Чернігівщині

Російського військового підозрюють у знущанні над сім'єю на Чернігівщині

Фото
Укрінформ
Правоохоронці заочно оголосили підозру військовослужбовцю російської федерації за знущання над сім'єю та грабіж у селі Лукашівка Чернігівської області.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Фейсбуці.

Керівник Чернігівської обласної прокуратури заочно повідомив про підозру російському військовому у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрюваний разом з іншими невстановленими військовослужбовцями рф знущалися над сім'єю, яка виховує трьох дітей.

Читайте також: Оголосили підозру російському військовому, який катував жителя села на Чернігівщині

Фото: Офіс генпрокурора

"12 березня, знаходячись на подвір'ї приватного домогосподарства, підозрюваний вдарив господаря прикладом автомата по голові та наніс декілька ударів рукояткою пістолета по спині. Взявши сокиру, він погрожував чоловіку відрубати пальці на руках. У подальшому військовий рф заволодів грошовими коштами потерпілого у сумі 15 тисяч гривень", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Міжнародні експерти зібрали великий обсяг інформації про злочини рф в Україні - прокурор МКС

Підозрюваний та інші російські солдати приходили до цього господарства ще 13 та 15 березня. Вони погрожували фізичним насильством і зброєю, обшукували будинок і привласнили 350 євро, мобільний телефон та інші речі.

Слідство у справі триває.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці встановили особу військовослужбовця російської федерації, який знущався над жителями села Вишневе Чернігівської області, та повідомили йому про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-