Ворог обстрілює Харків та область, є загиблі та поранені

Ворог обстрілює Харків та область, є загиблі та поранені

Укрінформ
Уночі та вранці війська рф продовжили обстрілювати Харківщину, в обласному центрі щонайменше троє поранених, в області є загиблі та поранені.

Про це 22 червня повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Протягом минулої ночі російські окупанти продовжили тероризувати обстрілами м. Харків та населені пункти області. На жаль, є загиблі цивільні. У Харкові вночі від обстрілів постраждали Слобідський та Індустріальний райони. Пошкоджені господарські та промислові об'єкти, сталося кілька масштабних пожеж. Зранку тривають обстріли Немишлянського району Харкова. Попередньо 3 поранених. Інформація уточнюється», - повідомив Синєгубов.

За його даними, в м. Чугуєві зруйновані житлові будинки та господарські споруди. Попередньо 2 людей загинули, 2 поранених. Інформація також іще уточнюється.

Читайте також: Арестович попередив харків'ян про нову загрозу для міста

У смт Золочів Богодухівського району пошкоджено багатоквартирний будинок, сталася пожежа. З-під завалів вилучили тіло 1 загиблого. Наразі тривають рятувальні роботи, є імовірність, що під завалами ще 2 людей, зазначив керівник ОВА.

В смт Шевченкове Куп'янського району внаслідок російського обстрілу учора ввечері 1 людина зазнала поранення.

На лінії зіткнення ворог стріляє зі ствольної та реактивної артилерії. На Харківському напрямку окупанти ведуть повітряну розвідку. У районі Ізюму ворог продовжує штурмові дії в напрямку міста Слов'янськ. Наші військові тримають оборону, загарбники зазнають великих втрат.

Читайте також: росіяни дистанційно замінували Чугуїв на Харківщині

Як повідомлялося, 21 червня внаслідок ворожих обстрілів на Харківщині загинули 15 людей і щонайменше 18 поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-