Крадіжка зерна: росіяни пригнали потяг у Мелітополь і розчищають порт Бердянська

Крадіжка зерна: росіяни пригнали потяг у Мелітополь і розчищають порт Бердянська

Укрінформ
З тимчасово захоплених територій Запорізької області військові рф продовжують вивозити українське зерно. Для цього готують порт в Бердянську та привезли потяг до Мелітополя.

Про це повідомляється у Телеграмі Запорізької ОВА, передає Укрінформ.

"Для вивезення зерна, цинічно награбованого з українських запасів, окупанти проводять розчищення акваторії Бердянського торговельного порту. Разом з тим до тимчасово окупованого Мелітополя відмічено прибуття залізничного потягу для перевезення зерна. Проводиться його завантаження з метою подальшого транспортування до рф", - повідомили в ОВА.

Зазначається також, що на Запорізькому напрямку ситуація контрольована, без суттєвих змін. Противник продовжує ведення позиційної оборони, готує тимчасово окуповані населені пункти до кругової оборони, створює опорні пункти на основних дорожніх напрямках.

Читайте також: Ердоган обговорив із прем'єр-міністрами Британії та Естонії вивезення зерна з України

Впродовж минулої доби ворог здійснив 42 обстріли позицій українських захисників зі ствольної та реактивної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення.

24 лютого президент росії володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-