Ворог посилив обстріли Миколаївщини, від ракетного удару є загиблий і поранені

Ворог посилив обстріли Миколаївщини, від ракетного удару є загиблий і поранені

Укрінформ
На Миколаївщині вранці 21 червня під час обстрілу російських військ один цивільний житель загинув, ще шестеро були поранені.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі "5 каналу", передає кореспондент Укрінформу.

“У нас постійні обстріли, в тому числі сьогодні вранці. Ще вдень удар був, зараз з’ясовуємо наслідки. Попередньо, у нас шість поранених і один загиблий цивільний. Ще один поранений в дуже тяжкому стані, лікарі борються за його життя. Це і села, і місто Миколаїв, і місто Очаків – по всіх «прилетіло», — сказав Кім.

Читайте також: У Миколаєві зранку - вибухи, по області вдарили російські ракети Х-31А та «Онікс»

За його словами, ворог зараз стріляє старими протикорабельними ракетами по наземних цілях. Дуже підвищилась кількість обстрілів. Стріляють по цивільній, портовій інфраструктурі, хочуть завдати якнайбільше збитків українській економіці та громадянам.

«Наразі ворог підтягує резерви, збільшилася кількість техніки, але це тому, що він несе великі втрати. Адже наші військові сьогодні якісно на дві голови вищі, ніж російські”, - впевнений голова ОВА.

Читайте також: росіяни застосовують заборонену зброю і обстрілюють усю лінію фронту - ситуація в областях

Як повідомлялося, на Миколаївщині за весь період повномасштабного вторгнення рф загинули понад 400 цивільних людей.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-