Зеленський: росія - це зло, яке можна заспокоїти тільки на полі бою

Зеленський: росія - це зло, яке можна заспокоїти тільки на полі бою

Укрінформ
Війська загарбників продовжують обстріли українських міст, і це підтверджує, що росія - зло, яке можна заспокоїти тільки на полі бою.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Як я і передбачав, росія дуже нервово сприймає нашу активність. Знову обстріли Харкова, Одеси, знову спроби жорстоких наступальних дій на Донбасі. Це – зло, яке можна заспокоїти тільки на полі бою. Захищаємо Лисичанськ, Сєвєродонецьк", - заявив Президент.

Він наголосив, що весь цей регіон - найбільш складний, і там точаться найтяжчі бої.

"Але там - наші міцні хлопці та дівчата. Окупанти отримують відповіді на свої дії проти нас. Вдячний армії і розвідці, які це забезпечують", - зазначив глава держави.

Читайте також: Армія рф намагається зібрати сили для повторної атаки Харкова – Зеленський

Окремо Зеленський уточнив, що Україна просувається до головного рішення Європейської Ради, яке буде ухвалене в п’ятницю (23-24 червня у Брюсселі має відбутися засідання Євроради, одним із питань якого буде розгляд заявки України на членство в ЄС та прийняття рішення щодо надання їй статусу країни-кандидата).

"Наступні дні тижня будуть насиченими. Крок за кроком ідемо надважливими тижнем і щоденно робиме усе, щоб ні у кого не було сумнівів, що Україна заслуговує на кандидатство. Щоденно доводимо, що ми вже є частиною об'єднаного європейського ціннісного, я б навіть сказав, простору", - поінформував Глава держави.

Читайте також: Зеленський: росія дуже нервово сприймає наш рух до рішення щодо кандидатства в ЄС

Як повідомлялося, Володимир Зеленський під час виступу на Форумі глобальної політики Інституту міжнародних політичних студій заявив, що армія рф намагається зібрати сили для повторної атаки на Харків.

Фото: Верховна Рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-