На Харківщині ЗСУ знищили 23 загарбників, КамАЗ і радіолокаційну станцію

На Харківщині ЗСУ знищили 23 загарбників, КамАЗ і радіолокаційну станцію

Відео
Укрінформ
На Харківщині українські захисники 19 червня відбили чергову ворожу атаку, знищили 23 загарбників та більше 50 - поранили.

Про це 92-га окрема механізована бригада ім. кошового отамана Івана Сірка повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На Харківщині ворог не полишає спроб наступати, але ЗСУ міцно тримають оборону, знищуючи переважаючі сили окупантів. На одному з напрямків ворог намагався атакувати, однак отримав «по зубах». В результаті спільної роботи бійців 92 ОМБр, 40 ОАБр та 125 батальйону тероборони 19 червня 23 орки було знешкоджено, більше 50 – поранено», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що ворог зазнав втрат у техніці, зокрема, знешкоджено або пошкоджено три танки Т-72, три РСЗВ, БТР-80, БМП-2, КаМАЗ і радіолокаційну станцію.

«Незважаючи на те, що окупант укріплюється, мінує місцевість, застосовує артилерію і танки, а також постійно проводить розвідку БпЛА, наші захисники тримають стрій та завдають противнику втрат», - наголосили в 92 ОМБр.

Читайте також: ЗСУ знищили вже близько 33 800 російських військових

Як повідомлялося, 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка з 24 лютого боронить Харківщину. Противник мав відчутну перевагу, проте бригада знищила багато техніки та живої сили ворога. Після цього зайняла оборону по периметру Харкова. Нині бригада веде контрнаступальні дії, відтісняючи ворога до межі Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-