У Запорізькій області ворог накопичує бойову техніку та особовий склад

У Запорізькій області ворог накопичує бойову техніку та особовий склад

Укрінформ
У Запорізькій області російські війська зосереджують техніку і особовий склад. Українські військові не виключають, що ворог готується до активних дій.

Про це у Фейсбуці повідомляють у Силах оборони Запорізького краю, передає Укрінформ.

"російські війська продовжують зосередження бойової техніки і особового складу на певних напрямках, ймовірно готуючись до ведення активних бойових дій. На усіх рубежах по лінії розмежування ведуться стримуючі дії. У населеному пункті Дніпрорудне (Василівський район) на території двох підприємств відмічається скупчення військової техніки противника", - йдеться у дописі.

Читайте також: На Донеччині війська рф нарощують кількість обстрілів по всій лінії фронту

Також зазначається, що в населеному пункті Василівка на території військкомату зафіксовано розвантаження противником значної кількості великокаліберної зброї та боєприпасів до неї. У населеному пункті Пришиб (Василівський район) зафіксовано прибуття військової техніки. Крім того, за даними Сил оборони, за добу зафіксовано збільшення кількості колон техніки противника з АР Крим у напрямку Мелітополя.

За минулу добу на території Запорізької області піддавалися обстрілам села Червоне і Новоданилівка, а також місто Гуляйполе.

Читайте також: На Запоріжжі ворог готується до активних дій у напрямку Гуляйполя

Порівняно з минулою добою кількість таких обстрілів зросла вдвічі.

Як повідомлялося, на тимчасово захоплених територіях Запорізької області загарбники поширюють фейкові газети, де подають сфабриковані заяви головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича про начебто "втрату Запоріжжя" й "розпач" серед українських військових.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-