Південь: ЗСУ знищили за добу понад 70 загарбників та три склади з боєприпасами й пальним

Південь: ЗСУ знищили за добу понад 70 загарбників та три склади з боєприпасами й пальним

Укрінформ
За добу Збройні сили України знищили на півдні 72 загарбники, 2 склади з боєприпасами та 1 склад з пальним, 3 самохідні гаубиці, мінометний комплекс та 5 одиниць броньованої техніки ворога.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Оперативного командування "Південь", передає Укрінформ.

"По пункту управління та скупченню ворожої техніки в районі Нової Каховки нами нанесено ракетний удар. Загальні втрати ворога за добу складають: 72 рашисти, 1 самохідна гаубиця «Мста-С» і дві «Мста-Б», 1 мінометний комплекс «Сані», 5 одиниць броньованої техніки, 2 склади з боєприпасами та 1 з запасами пального", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На сході ЗСУ ліквідували 26 загарбників і знищили склад з пальним

Зазначається, що ворог продовжує ведення бойових дій по зайнятих рубежах оборони. Активних дій не веде, але намагається атакувати з повітря. Так, трьома Мі-8 нанесено удар по українських позиціях у спробі відбити Миколаївку. «Не маючи успіху, ухиляючись від нашої зброї, гелікоптери ретирувалися. Втрат немає», - поінформували в ОК «Південь».

Натомість українська авіація тричі вдарила гелікоптерами й літаками по скупченню противника в Херсонському, Каховському та Бериславському районах Херсонщини.

Читайте також: Українська авіація завдала ударів по скупченню ворога у трьох районах Херсонщини

В Чорному морі обстановка без змін, ворог продовжує тримати напоготові 20 крилатих ракет і 3 великих десантних кораблі, додали в пресслужбі.

На Одещині ворог розганяє інформаційні повідомлення про захоплення шкіл підрозділами бойовиків, зазначили в ОК, підкресливши, що таким чином ворог намагається спекулювати на почуттях вразливості громадян, а також наперед виправдати свої імовірні прорахунки у влучаннях застарілих ракет.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вранці 17 червня завдали ракетного удару по Миколаєву - пошкоджено будинки, є загиблий і поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-