До ЗСУ за тиждень передали понад 33 тисячі бронежилетів та понад 19 тисяч шоломів – Маляр

До ЗСУ за тиждень передали понад 33 тисячі бронежилетів та понад 19 тисяч шоломів – Маляр

Укрінформ
Упродовж тижня до Збройних сил України Міністерство оборони передало понад 33 тисячі бронежилетів, 19 тисяч шоломів, 13,5 тис. пар взуття та понад 22 тисячі комплектів одягу.

Про це під час брифінгу в медіацентрі Україна-Укрінформ повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

«З 8 по 15 червня для забезпечення підрозділів ЗСУ Міноборони передало понад 33 тисячі бронежилетів, понад 19 тисяч шоломів, понад 13,5 тисячі пар взуття і понад 22 тисячі комплектів костюмів польових», - повідомила Маляр, додавши, що найближчим часом очікується ще 21 тисяча бронежилетів та п'ять тисяч шоломів, які відвантажені постачальниками та вже на шляху до ЗСУ.

Вона також нагадала, що вже здійснюється постачання зимового одягу для потреб ЗСУ.

Читайте також: Розмінування території: у Міноборони кажуть, що треба обстежити 160 тисяч квадратних кілометрів

«Якщо підсумувати поставки за першу половину червня, то міністерство оборони передало до ЗСУ понад 55 тисяч бронежилетів і понад 27 тисяч шоломів», - підсумувала Маляр.

За словами заступника міністра оборони, профільне міністерство працює таким чином, щоб гарантувати стабільні ритмічні поставки для армії і поступово нарощувати їх обсяги.

Читайте також: Проти України росія випробовує нові зразки озброєння – Маляр

Як повідомляв Укрінформ, забезпечення ЗСУ бронежилетами, формою, касками здійснюється переважно Міністерством оборони, однак зберігається й частка допомоги з боку волонтерів та міжнародних партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-